EDZŐ TÁBOR VELENCÉN

Edző tábor bevezető

A partner egyesületünk,  a Vitalitás Tánc és Sportegyesület szervezésében, idén nyáron  is megrendezésre kerül a várva várt nyári rock and roll és fashion dance edző tábor a Velencei tónál.

A tavalyi igények alapján több szintű tábort rendezünk, tehát kezdőbb gyermekek jelentkezését is várjuk. Tudásuk és műfajuk alapján különböző edzésekre járnak majd a gyermekek. A műfajok edzései nyitottak lesznek, a fiatalok érdeklődés szerint többfajta edzésen is részt vehetnek, különböző tánc stílusokat próbálhatnak ki.

A táborban tanulható műfajok: akrobatikus rock and roll, fashion dance, hip-hop, jazz.

Ha van vállalkozó kedvű szülő, aki szívesen töltene velünk egy hetet, akkor őket is sok szeretettel várjuk önköltségi áron.

 

Az edző tábor célja

Az, hogy a fiatalok védett, drog és alkoholmentes környezetben, szakemberek munkája által, magas szinten ismerkedjenek meg a tánccal, mint élsporttal. Kialakuljon bennük a mozgás szeretete, céljuk legyen, hogy minél jobbak legyenek saját műfajukban, ne csak a barát, barátnő, edző kedvéért járjanak foglalkozásokra.
 
És természetesen az, hogy nagyon jól érezzék magukat, életre szóló barátságok alakuljanak ki és örökre szóló élményekkel gazdagodjanak. Magabiztosak legyenek a hét végi verseny által, megtanuljanak egyedül is színpadra lépni.
 
Nyitott egyéniséggé váljanak, akik ki tudják mutatni érzéseiket. Fáradtan, de célokkal, egészségesen, lélekben és testben megerősödve jöjjenek haza.

Részletek

 

Helyszín:  XIII. Kerületi Gyermek és Ifjúsági tábor  (2481, Velence, Széchenyi út 13.)

Időpont: 2020. július 13-19.

Részvételi díj: 47 500 Ft / fő (testvérek esetén  a második gyermek díja: 42 500 ft)

A díj tartalmazza:  Napi 3x-i étkezés, Napi 2×2 óra edzés, Különórák,  Programok, foglalkozások költsége, anyagköltség

Lemondás esetén: A befizetett díjat július 1-ig tudjuk visszafizetni. Utána nincsen mód a visszafizetésre.

Jelentkezés: a “JELENTKEZEK” gombra kattintva lejjebb. A VITALITÁS TSE táncosai a saját edzőiknél jelentkezzenek a táborba!

Jelentkezési határidő: Meghosszabbítva: 2020. május 30-ig!

Fizetési határidő: 2020. május 30.

Utazás: Egyénileg, de megfelelő igény esetén buszt szervezünk.

A tábori részvételhez szükséges dokumentumokat (szülői nyilatkozat, felszerelés listát és egyéb információt a tábori regisztráció után automatikusan emailben küldjük.

Csatlakozz face book eseményünkhöz! 

A VITALITÁS TSE táncosai a saját edzőiknél jelentkezzenek a táborba!

Edző tábor

A VITALITÁS TSE táncosai a saját edzőiknél jelentkezzenek a táborba!

Cím

1138 Budapest, Úszódaru u. 10

Telefon

+36 20 257 86 94

E-mail

info@prestigetabor.hu