Napközis őszi tábor

 

Tánc, élmény szórakozás az őszi szünetben

Nem tudod megoldani, hogy mit csináljon gyermeked az őszi szünet alatt, ki vigyázzon rá?

Szeretnél úgy dolgozni menni, hogy közben tudod, a gyermeked jó helyen van, egy vidám közösségben, minőségi programokkal tölti a szabadidejét?

Nem csak nyáron lehet táborozni, ősszel is! Megoldásunk egy 3 napos őszi tábor az iskolai szünetben sok táncolással és élménydús programokkal.

Őszi tábor információk

Típus: napközis

Kategória: tánc tábor

Helyszín: Szlovák Tanítási Nyelvű Általános Iskola, Budapest, Lomb u. 1-7, 1139 Térképen itt. 

Időpont: 2023. november 2-3-4.

Időtartam: 8:00-16:00 (ügyeletet biztosítunk 7:30-tól, és délután 17:00-ig)

Részvételi díj:  35 400 Ft / fő / 3 nap

Fizetés mód: utalással

Testvér kedvezmény:  10% kedvezmény

A tábor napijeggyel is látogatható:  14 000 Ft/ fő/ nap

A díj tartalmazza:  Napi 3x-i étkezés (tízórai, ebéd, uzsonna), napi 2*1,5 óra táncóra, kézműves foglalkozás és egyéb programok eszközeit,  napi 8 óra felügyeletet + a táborban készült összes fényképet és videót digitális formában

Korosztály: 6- 12 éves korig (a gyerekek korosztály szerint kisebb csoportokba lesznek bontva)

Minimum létszám: 30 fő

Maximális létszám:  45 fő

Jelentkezési határidő: október 20.

Oktatott tánc műfajok: akrobatikus rock and roll, fashion dance, hip-hop

Megjegyzés:  

  • A táborba jöhet kezdőtől-haladó szintig bárki! Vállalunk olyan gyermeket is, aki nem táncolt még! Az edzéseket külön tudás szint szerinti kis csoportokban tartjuk.
  • Lehet hozni kistestvért, barátot és barátnőt!
  • A tábori részvételhez szükséges dokumenutmokat (szülői nyilatkozat), felszerelés lista és egyéb információkat a tábori regisztráció után automatikusan emailben küldjük.

Program: hamarosan

Egy kis ízelítő korábbi táborainkból

Kinek ajánljuk a tábort?

Elsősorban általános iskolás korosztálynak, olyanoknak, akik szeretnek táncolni, mozogni, akik szeretik a zenét, illetve a kihívásokat a mozgásban. Akik örömmel játszanak másokkal, kedvüket lelik egy – egy kézműves apróság elkészítésében.

Jöhetnek teljesen kezdők és olyanok is, akik már táncolnak, vagy korábban táncoltak. Az edzéseken a gyerekeket a tudás szintjüknek megfelelően kisebb csoportokban fogjuk képezni.

Alapelvünk és célunk

Célunk, hogy a gyerekekben kialakítsuk, és fenntartsuk az igényt a mozgásra, illetve olyan értékrendet alapozzunk meg, ahol a mozgás fontos szerepet játszik. Amellett, hogy a tánc nagyon jól fejleszti a gyerekek mozgáskoordinációját és ritmusérzékét, célunk, hogy a tánccal, valamint a sport és egyéb feladatokkal, növeljük a gyerekek kitartását, akaraterejét, és magabiztosságát. Úgy gondoljuk, hogy a képesség arra, hogy egy gyermek csapat játékos legyen, és tudjon egy közösségben helyt állni és barátkozni, nagyon fontos, ezért olyan csapat játékokkal készülünk, amelyek ezt erősítik bennük.

Őszi tábor – fontos információk

A jelentkezés folyamata

Kattints a “jeletkezz” gombra. Az átirányít Téged a napközis táborhoz, mint termékhez, és azt tedd a kosárba. Majd a számlázáshoz szükséges adatokat kell megadni. A kiválasztott tábor megrendelése és beküldése után, a rendszer automatikusan küld a megadott email címre egy visszaigazolást a regisztrációról, illetve egy díjbekérőt.

Regisztráció és fizetés

A regisztrációval tudomásul veszi a vásárló, hogy a tábor megrendelése után, az emailben kapott díjbekérőn szereplő fizetési határidőig szükséges befizetni a díjbekérőn szereplő összeget. Amennyiben az utalás nem történik meg a díjbekérőn szereplő fizetési határidőig, úgy a rendelés törlődik.

Testvérek esetén

Ha 2, vagy több gyermek jön egy családból: a 2. és 3. gyermek   -10 % kedvezményt kap a részvételi díjból.  Testvér kedvezmény nem használható fel barátok-barátnők együttes regisztrálása esetén, csak testvérek esetén!

Lemondás esetén

2023. október 20-25 között a befizetett tábor díj 50 % -át tudjuk visszaadni

2023. október 26-től semmit nem tudunk visszaadni

Amennyiben a tábor a szervező visszamondása, vagy vis major miatt kerül lemondásra, úgy a teljes tábor díjat visszafizetjük.

Mit nyújtunk ebben a 3 napban?

Minőségi időtöltés

Minőségi programot biztosítunk végig felügyelet alatt.

Tánc órák

Naponta 2 alkalommal 1,5 óra tánc foglalkozás. Műfajok: Akrobatikus rock and roll, hip-hop, modern tánc + egy meglepetés tánc.

Profi, szakképzett edzők

A gyermekeket a tánckáron profi, képzett edzők oktatják és hozzák ki belőlük a legtöbbet.

Csapatépítő és képesség fejlesztő játékok

Közösség építő játékok, amivel a gyerekek egy csapattá kovácsolódnak össze és közben fejlődnek.

Kreatív foglalkozás

Kézműves, kreatív apróságokat készítünk, amit haza tudnak vinni a gyerekek.

Minőségi étkezés

Tízórai, két fogásos ebéd, uzsonna a helyszínen.

Ügyelet

Ha szeretnéd, már reggel 7:15-től hozhatod gyermeked, és délután 17:00-ig biztosítunk ügyeletet.

Fényképek, videók

A táborban készült összes fényképet és videót elektronikus formában átadunk a tábor után.

Meglepetés ajándék a tábor végén

Minden résztvevő meglepetés ajándékot kap a tábor végén.

Ezt mondták rólunk a többiek

“Nagyon tetszett, hogy annak ellenére, hogy külsősként vettünk részt a táborban már második nap úgy mentünk mintha több éve Veletek edzene. Ez biztonságot nyújtott Kislányomnak és nekem is. Ritka, hogy egy hét alatt semmilyen sérülés nem történik egy ekkora gyerekkel, főleg úgy, hogy még táncol is. Nagyon köszönöm az odafigyelést, törődést és a táncoktatást. Jó volt látni, mennyit ki lehet hozni a gyerekekből egy hét alatt, úgy hogy mellette jól érzi magát és minden nap van valami meglepetés program.”

“Gratulálok, mert gyerekszerető edzőkkel dolgoztok, akik nem csak a kicsikkel, hanem a kiskamaszokkal is megtalálják a hangnemet.”

“Jó hangulatú tábor, mely megfelelő programot nyújt a nyári szünetben a gyerekeknek. Ár érték arányban is megfelelőnek találtuk. Sok êlménnyel és tánctudással gyarapodott kislányunk. És szeretne menni jövőre is, mely szerintem a legnagyobb elismerés.”

“Nem csak gyerekmegőrzés. Profi szervezés, jó kiegészítő programok. Mindenki igényét figyelembe veszitek ( ovis, allergia, tánc tudás, szülői engedély…). Nagyon jó áron. Jó oktatókkal.”

“Hálás vagyok, hogy részt vehetett Timi. Sokat tanult, hihetetlen élmény volt számára. Nagyon megszerette az oktatókat.”

Gratulálok a szervezésnek. A bemutatón nagyon ügyesek voltak a lányok. Családias kapcsolat az edzőkkel.”

“Nagyon kedves és segítőkész csapat. Mindenre gyorsan van megoldásuk, és figyelnek az ügyfeleikre, gyerekekre.”

Ne maradjon le gyermeked az őszi szünet legjobb programjáról!

Az őszi tábor garantált élmény lesz!

őszi tábor, napközis tábor, tánc tábor

Elérhetőség

info@prestigetabor.hu
0620/ 257 86 94