Rólunk mondták

Ügyfél visszajelzések

“A Facebook-on találtam rátok. Lányom nagyon szeret mozogni, táncolni. Közel van a lakóhelyünkhöz az AGYIH. Tetszett a leírás, az eszközlista (hogy mindenre figyeltek, az is, hogy külön kitértetek az arc-és csillám tetkó engedélyre) a változatos program, az is, hogy figyelembe vettétek, hogy a dolgozó szülők hozni és vinni tudják a gyerekeket.”

“Szeretjük az oktatót, Vivient, eseménydús a tábor, jól megközelíthető, kellemes helyen van, kedvesek az oktatók, jó hogy 17 óráig lehet menni a gyerekért.”

“Gyerek-, kiskamasz-központú program, szuper edzőkkel, akikkel a gyerekek biztosan nem unatkoznak.”

“Közel volt hozzánk. Munkaidővel is könnyen összeegyeztethettük. Mivel szereti a zenét, éneklést, óvodás tornát is, gondoltuk jól érzi magát. Láttuk, hogy más program, kézműveskedés, stb is van. Az udvar árnyékos, fás. Szempont volt az is, hogy délután tudjon aludni.”
“Először a téli tábort találtuk meg és a kislányom nagyon megszerette az edzőket és a gyerekeket. Egy ott szerzett kis barátnővel egyeztettünk, hogy ő is erre a turnusra jön.”

“Harmadik alkalommal jártunk nálatok táborban. Ha sikerül az idei évtől az egyesület tagja lesz a gyermekem.”

“Látszott a bemutatón, hogy a gyerekek szívesen csináljak, élvezik és az edzőkkel is jó kapcsolatban vannak.”

“Nagyon elégedettek vagyunk, köszönjük. Mozgalmas hét volt, eléggé elfáradt, de abszolút megérte!”
“Jó, hogy már 7:15 kor ott tudom hagyni a gyermekem így beérek a munkahelyemre. A kislányom nagyon jól érezte magát ami a legfontosabb számomra.”

“Hazajön a gyermek és csak mesél,mesél, táncol és mutogat. Nekem ennél nem kell több.”

“Nagyon jól meg volt szervezve. Folyamatosan le voltak kötve a gyerekek. És tudtam, hogy jó kezekben van.”

“Megemlékeztek a gyermekem szülinapjáról … 🙂 Maradandó élmény lett a gyereknek.”

“Mert rengeteget fejlődnek egy hét alatt is a lányok, nagyon élvezik, másról sem mesélnek a barátoknak.”

“Nagyon tetszett, hogy annak ellenére, hogy külsősként vettünk részt a táborban már második nap úgy mentünk mintha több éve Veletek edzene. Ez biztonságot nyújtott Kislányomnak és nekem is. Ritka, hogy egy hét alatt semmilyen sérülés nem történik egy ekkora gyerekkel, főleg úgy, hogy még táncol is. Nagyon köszönöm az odafigyelést, törődést és a táncoktatást. Jó volt látni, mennyit ki lehet hozni a gyerekekből egy hét alatt, úgy hogy mellette jól érzi magát és minden nap van valami meglepetés program.”

“Nem csak gyerekmegőrzés. Profi szervezés, jó kiegészítő programok. Mindenki igényét figyelembe veszitek (ovis, allergia, tánc tudás, szülői engedély…). Nagyon jó áron. Jó oktatókal.”

“Jó hangulatú tábor, mely megfelelő programot nyújt a nyári szünetben a gyerekeknek. Ár érték arányban is megfelelőnek találtuk. Sok êlménnyel és tánctudással gyarapodott kislányunk. És szeretne menni jövőre is, mely szerintem a legnagyobb elismerés.”

“Jó szervezés, rugalmasság, tájékoztatás, a gyerekek koordinálása, hogy rögzítettétek a bemutatót, kaptak ajándék tornazsákot, az étkezés. Profi.”

“Nagyon jó az edzői csapat.”

“Szervezett csapat, motivált táborozók.”

“Minden nagyon pozitív volt, egyszerű a gyerekek leadása, illetve elhozatala, imádjuk a szülői bemutatót, mindig jó a hangulat.”

Légy része Te is a közösségünknek!