Hogyan tudod a nyári táborodat széles körben népszerűsíteni, és megtölteni sok gyermekkel?

Gyorsan, egyszerűen és könnyedén.

Mi segítünk.

Köszönjük a minőségi tábor szervezést! Fantasztikus élmény volt gyermekemnek! /K.A/

Változatos programokkal készültek a szervezők, minden nap kaptak a gyerekek valami újdonságot. Színes és vidám programokon tudott kislányom részt venni, nagyon jól érezte magát. ” /J.A/

Nagyon kedves és segítőkész csapat. Mindenre gyorsan van megoldásuk, és figyelnek az ügyfeleikre, gyerekekre. /N.H/

Üdvözöllek!

Tóth-Leiner Andrea vagyok a Prestigetabor.hu megálmodója. Célom, egy helyre összegyűjteni a minőségi táborokat, és segíteni a szülők és a táborszervezők választását és munkáját, azáltal, hogy egy felületen összekötöm őket.

17  éve vagyok a sport, tánc szakmában, 15 év edzői, illetve egyesület vezetői múlttal megtapasztaltam a táborszervezők, a gyerekek és a szülők igényeit.

Az elmúlt 10 évben, évente szerveztem 4-5 tábort, több száz gyermeknek. Táborszervezőként tudom, mennyire fontos, hogy sok gyermek legyen a táborban, ezzel biztosítva egy stabil, minőségi és gazdaságilag is eredményes táborozási lehetőséget.

Rendszeresen ütköztem olyan problémába, hogy nehezen értem el a célközönséget, nehéz volt hirdetni a tábort és megtalálni a célközönséget. Legtöbb esetben a fizetett hirdetések sem hozták a kívánt eredményt.

A mi nézőpontunk az, hogy segítsünk és mindent megteszünk az oldalunkon lévő táborok népszerűsítésében, nincsenek elavult táborok, az oldallátogató csak az aktuális táborokat találja meg.

Tábor regisztráció

Gyorsan

Egyszerűen

Nálunk minden táborrendező megtalálja a számára legideálisabb hírdetési és megjelenési lehetőséget.

Kétféleképpen regisztrálhatod a táborodat.

Jutalékos csomag

 

A táborod beregisztráljuk az oldalunkra.

0 Ft a regisztrációs díj.

1000 Ft-t kérünk az egyszeri adminisztrációs munkáért.

A táborod a webshop-unkba felkerül, mint termék, ahol meg tudják vásárolni az érdeklődők.

Az értékesítés után, 10 % jutalékot vonunk le, és a jutalékkal csökkentett összeget utaljuk át Neked a bankszámla számodra. Így mi is motiválva vagyunk, hogy hírdessük a táborodat. 🙂

A táborodat  bármikor beregisztrálhatod a felületre (akár több hónappal a tábor időpontja előtt) és a tábor befejezése után vesszük csak le a hirdetések közül.

Ha regisztráltad táborodat az oldalunkra, akkor írjál a táborodról cikket, posztot, bármilyen élmény beszámolót, és küldd el nekünk. Mi azt kitesszük az oldalunkra.

 

 

 

Egyszeri díjas csomag

 

Indulási kedvezmény: a regisztrációs díj: 4990 Ft az Alapár: 20 000 Ft HELYETT!

A regisztrációs díj kifizetés utána az adatbázisunkba bekerülsz a táboroddal.

Egyszeri díjat fizetsz több hónapnyi hírdetésért cserébe.

A táborod beregisztráljuk az oldalunkra. Az oldalon megjelenítésre kerül minden adat a táborról.

A hírdetésedben feltüntetjük az elérhetőségedet, weboldal és face book oldalad linkjét,  így direktbe Veled veszik fel a kapcsolatot az ügyfelek, és tőled veszik meg a táborodat.

A regisztrációs díj nem meghatározott időszakra szól. Pl.: ha az augusztusi táborodat már februárban elkezded szervezni,  és beregisztrálod az oldalunkra, a több havi hírdetésért is csak 4990 Ft-t kell fizetned.

Az adatbázisunkban a tábor lezárásig szerepel a táborod.

Ha regisztráltad táborodat az oldalunkra, akkor írjál a táborodról cikket, posztot, bármilyen élmény beszámolót, és küldd el nekünk. Mi azt kitesszük az oldalunkra.

 

Válassz a két lehetőség közül!

Ma beregisztrálsz és holnap ilyenkor már a táborodat hírdetjük az oldalunkon!

Amennyiben, nem tábort szervezel, hanem helyszínt biztosítasz táborszervezőknek, akkor regisztráld be az oldalunkra a tábor helyszínét, hogy a tábor szervezők könnyedén megtaláljanak!

 

Tábor helyszín regisztráció

 

  • Beregisztráljuk a tábor helyszínedet az oldalunkra.
  • A regisztráció során feltüntetjük az elérhetőségedet, és így egyenesen fel tudják venni Veled a kapcsolatot az érdeklődők.
  • 0 Ft a regisztrációs díj.
  • Ezzel segítünk a táborszervezőknek a helyszín keresésben, illetve Neked is, hogy ki tudd adni a helyszínedet. Így mindenki jól jár! 🙂

 

 

Ma beregisztrálsz és holnap ilyenkor már a táborodat hírdetjük az oldalunkon!

Ha kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot!

2 + 6 =