Mi is ez az új tábor hirdető oldal?

A prestigetabor.hu egy olyan tábor hirdető oldal, ahol összegyűjtjük a minőségi táborokat egy felületre, és segítjük a táborszervezők munkáját, valamint a tábort kereső szülők választását.

De hogyan is? Úgy, hogy összekötjük őket egy felületen.  A táborszervező beregisztrálja eladásra a táborát, a szülő pedig megvásárolja a tábort, anélkül, hogy egy másik oldalra át kellene lépnie.

 

Nézzük meg a táborkereső szülő nézőpontjából a lehetőséget:

A szülőnek könnyebbség, ha egy helyen lát többféle tábor lehetőséget, össze tudja hasonlítani, válogathat egy felületen és nem kell honlapok között barangolnia, mire megtalálja azt, ami számára a legszimpatikusabb. Gyorsan, könnyedén, minden adatot megtalál egy helyen. Ráadásul csakis naprakész táborokat, elavult-lejárt hirdetéseket nem talál az oldalon.

Nézzük meg a táborszervező nézőpontjából a lehetőséget:

Alapszabály, hogy a kiáramlás mindig hoz beáramlást. Ezért érdemes minél több helyen, és minél többször hirdetnie a szervezőnek a táborát. A hirdetés, reklámozás segít abban, hogy a táborba jelentkezők száma növekedjen, ezáltal nő a táborszervező bevétele is. Ebben nyújt segítséget a prestigetabor.hu.

Ez az oldal azért újdonság, mert kétféle táborhirdetési lehetőséget kínál a tábort szervezőknek. Lássuk mi is ez a két lehetőség:

 

EGYSZERI DÍJAS CSOMAG

Ebben az esetben egy egyszeri, nagyon kedvező regisztrációs díjat fizet a táborszervező, azért, hogy kikerüljön a tábora a prestigetabor.hu oldalra.

A regisztrációs díj kifizetés utána az adatbázisba bekerül a tábor az összes adattal, fényképpel együtt. A hirdetéseben feltüntetésre kerül a táborszervező összes elérhetősége, weboldala és face book oldala. Így közvetlenül a szervezővel veszik fel a kapcsolatot az ügyfelek, és tőle vásárolják meg a tábort.

A csomag előnye, hogy egyszeri díjat fizet a táborszervező több hónapnyi hirdetésért cserébe. Pl.: ha az augusztusi tábort már februárban elkezdi szervezni,  és beregisztrálni az oldalra, a több havi hirdetésért is csak azt az egyszeri kedvezményes összeget szükséges fizetni. Az adatbázisban a tábor lezárásig szerepel a hirdetett tábor.

 

JUTALÉKOS CSOMAG

A jutalékos csomagnál nincsen regisztrációs díj, itt egy jelképes, minimális összeget kér a Prestigetabor.hu az adminisztrációs munkáért.

A regisztráció utána az adatbázisba bekerül a tábor az összes adattal, fényképpel együtt, valamint a webshop-ba felkerül termék formájában, amit meg tudnak vásárolni az érdeklődők. Az értékesítés után, a jutalékkal csökkentett összeg kerül átutalásra a táborszervőnek. Így a prestigetabor.hu is motiválva van, hogy hirdesse a táborokat. 🙂 Ez egy olyan plusz kiáramlási lehetőség, amely a táborszervező számára “talált pénz-t” hoz.

 

Mind a két csomag megvásárlása esetén plusz lehetőséget kap a táborszervező egy cikk, blog megírására. A prestigetabor.hu kiteszi az oldalára a tábor szervező által a táborról megírt cikket, posztot, bármilyen élménybeszámolót. Ez is egy plusz reklámozási felület, hiszen megosztható és bárhol posztolható a cikk.

Nincsen kockázatod! További részletekért látogasd meg az alábbi oldalt!