Koppányvölgy Gyermek és Ifjúsági Tábor

A Koppányvölgy Gyermek és Ifjúsági Táborban szívesen fogadjuk gyermek – és egyéb csoportok, családok, baráti társaságok jelentkezését. Nyugodt, vidéki környezetben, a Balatontól 2-3 km távolságra, Kőröshegyen várjuk vendégeinket. Itt igazán biztonságban tudhatja gyermekét!

Számos program lehetőségét kínáljuk helyben is (programok leírását lásd web-oldalunkon: www.tortenetipark.hu), de a környéken nagyszerű gyalogtúrákat, bicikli túrákat is tehetnek látogatóink. A közeli Balatonföldváron, Szántódpusztán lehetőség van kulturális programokra, illetve Balatonföldváron strandolásra, hajókázásra is.

Az épületben a következő szobák állnak rendelkezésre: 6 db 8-10 fős háló terem, melyekhez nemenként elkülönített fürdő a folyosón található 1 db 3-4 fős szoba saját fürdővel.

A táborhely már 40 fős létszámtól kizárólagosan bérelhető, ami szavatolja a tábor családias, bensőséges légkörét. Szálláshelyünkön egész évben várjuk vendégeinket, csodálják meg a Balaton partját, valamint a Somogyi dombság erdőit ősszel, tavasszal, valamint télen is!

Tábor adatok:

 
Tábor helyszíne:                Balaton, Kőröshegy
Tábor helyszín címe:         8617 Kőröshegy, Petőfi utca 87
Tábor típus:                        bentlakásos
Évszak, amikor kiadó:       tavasz, nyár, ősz, tél
Befogadó képessége:       50 fő
Email:                                  koroshegyifipark@gmail.com
Telefonszám:                     + 3630 520 61 36
Honlap cím:                       www.tortenetipark.hu
Face book oldal link:         Koppányvölgy Gyermek és Ifjúsági Park