Élményvölgy Gyermek és Ifjúsági Tábor

Az Élményvölgy Gyermek és Ifjúsági Tábor a Balaton déli partján, Kőröshegyen található, Balatonföldvár közelében. Egész évben várjuk gyermek és ifjúsági csoportok, családok, baráti társaságok jelentkezését. A falu nagy előnye, hogy csendes, nyugodt, biztonságos környezetet biztosít a táborozó gyerekeknek, és a Balaton part is elérhető közelségben van.

A tábor épületében 10 szoba áll rendelkezésre, a szobákban emeletes ágyak, és normál ágyak vegyesen találhatók, 6-8 személy elhelyezésére alkalmasak. A szobákhoz nemenként elkülönített, közös fürdőszoba tartozik, mely a folyosóról érhető el. Az épület már 55 fő jelentkezése esetén kizárólagosan bérbe vehető, ami szavatolja a tábor családias, bensőséges légkörét.

Számos programlehetőséget kínálunk, akár helyben is. A faluban horgásztó, a táborhelyen előre egyeztetett időpontban csoportok számára többek között természetismereti túra, kézműves foglalkozások, íjászat, és szabadidős játékok várják az érdeklődőket (bővebb információ, programleírások honlapunkon: www.tortenetipark.hu). A környéken nagyszerű gyalogtúrákat, biciklitúrákat is tehetnek a látogatók. A közeli Balatonföldváron, Szántódpusztán lehetőség van kulturális programokra, illetve Balatonföldváron strandolásra, hajókázásra is. A szálláshelyen csoportoknak (minimum 20 fő esetén) étkezést biztosítunk.

Tábor adatok:

 
Tábor helyszíne:                 Balaton, Kőröshegy
Tábor helyszín címe:          8617 Kőröshegy Petőfi u.73
Tábor típus:                         bentlakásos
Évszak, amikor kiadó:        tavasz, nyár, ősz, tél
Befogadó képessége:        70 fő
Email:                                  tortenetipark@gmail.com
Telefonszám:                      +3630 520 61 36
Honlap cím:                        www.tortenetipark.hu
Face book oldal link:          Gyermek és Ifjúsági Park