Tulajdonságok

Pontos hely: Zuglói Evangélikus Egyházközség, 1141 Budapest, Lőcsei út 32

A tábor weboldala: https://koszi.net/koszi-napveto-mesetabor/

A tábor facebook oldala: https://www.facebook.com/keresztenyonkentesek/

Kapcsolattartó e-mail: koszi@koszi.net

Kapcsolattartó telefonszám: +36203617056

A tábor ára: 27000 Ft

Ajánlott életkor: 2019/20-as tanévben 1-4. osztályosok

Turnusok: 2020. július 6-10.

A tábor éve:

A tábor évszaka:

A tábor típusa:

A tábor kategóriája: ,

Tábor leírása

Idei mottónk: Állati kaland Korosztály: 2019/20-as tanévben 1-4. osztályosok Te melyik állat bőrébe bújnál legszívesebben? Van, amelyiktől feláll a szőr a hátadon? Melyiket választanád segítődül, ha megtehetnéd? Hova mennél vele legszívesebben? Ha Te is oda vagy az állatokért, látogass el velünk egy mesevilágba, ahol életre kelnek az állatmesék, és minden lehetséges!

Rajzolj, táncolj, énekelj, kézműveskedj, nevess velünk egy nyári táborban, állati jó lesz! A KÖSZI Napvető mesetábor egy olyan, kisiskolások számára szervezett napközis tábor, amely egy egész hetes felejthetetlen élményt biztosít azoknak a gyerekeknek, akik még otthon alszanak a szüleikkel. Szeretnénk elérni, hogy a Budapesten töltött napokat a gyerekek éppúgy nyaralásnak éljék meg, mint az utazásokat, miközben játszva, énekelve, táncolva, mesét hallgatva, kézműveskedve fejlődhetnek is. Szerető közösséget építünk, segítünk barátokat találni, az önbizalmat táplálni, és mosolyt csalni a legfélénkebbek arcára is. A mesék világának felidézésével mi egy vidám utazásra hívjuk a gyerekeket, amely ötvözi a játékot, a mozgást, a zenét, a kézművesség örömeit. A kis vándorok biztosan boldogan térnek majd haza! Otthonos környezetben várja a kicsiket a gyerekek táboroztatásában gyakorlott, dinamikus csapatunk. Programtípusok a táborban Játékos csapatépítő programok: Portya (csapatos vetélkedő), Forgószínpad (játékos foglalkozás), Macska-egér játék (fogójáték), Ki mit tud? Külső programok: Kirándulás Személyiségfejlesztő programok: Kupaktanácsok (kiscsoportos, interaktív foglalkozások lelki témában), Meseboltos (pszichodramatikus játék), Vándorgyűlés (tábori megbeszélés) Készségfejlesztő programok: Kézműves palota, Zenebona (zenés-éneklős-táncos foglalkozás), Bábszínház, Mesemondó kör Mozgásos programok: Foci, Táncház, Capture the flag (számháború feldolgozva), Mesetorna Helyszín: Zuglói Evangélikus Egyházközség, 1141 Budapest, Lőcsei út 32. A Zuglói Evangélikus Egyházközség épülete kiváló helyszín a KÖSZI Napvető mesetábornak. Jól megközelíthető, de nem zajos utcában, közel a Bosnyák térhez, védett, elkerített játszótérhez. Egy gyerekbarát, barátságos, szabadtéri programot is biztosító környezetben várjuk a gyerekeket.

Étkezések A táborozók minden nap 3-szor egészséges és friss hozzávalókból készült ételeket kapnak: reggeli: kenyér, felvágott, sajt, zöldség, lekvár, müzli, tej, tea; ebéd: meleg étel; uzsonna: szendvics, gyümölcs.

A költséghozzájárulás mértéke: 27.000 Ft.

Jelentkezési és befizetési határidő: 2020. július 2. 11:59

Légy szemfüles, és fizess csak 23.000 Ft-ot! Szemfüles időszakban jelentkezési és befizetési határidő: 2020. június 15. 23:59

Felhívjuk figyelmed, hogy nem elegendő a fenti időszakok végéig jelentkezned, a költséghozzájárulást is addig szükséges befizetned. A befizetés időpontjának a befizetési bizonylaton szereplő dátumot tekintjük. Internetes átutalás esetén kérjük mentsd el az elektronikus átutalás bizonylatát, és azt küldd el.

A KÖSZI Napvető mesetábor költséghozzájárulását a KÖSZI bankszámlaszámára kell utalni a következők szerint: Kedvezményezett neve: KÖSZI Egyesület Számlaszám: 10701506-66304865-51100005 (CIB Bank) Közlemény: K5-2020 Támogatás + (táborozó neve)

A költséghozzájárulást a következő módon juttathatod el hozzánk: – banki átutalással; – közvetlen banki befizetéssel; – belföldi postautalványon (piros csekk), de ebben az esetben csak a bankszámlát tudjuk címzésképpen elfogadni. Kérjük, hogy a KÖSZI székhelyére postán ne küldj pénzt. Kizárólag bankszámlaszámára küldd a költséghozzájárulást. A postai címre küldött költséghozzájárulásek nem érkeznek meg! Az általad fizetendő teljes költséghozzájárulás befizetése után küldd el a befizetési azonosítót a koszi@koszi.net címre.

Ez átutalás esetén a tranzakciós szám, közvetlen banki befizetés, vagy belföldi postautalvány (piros csekk) esetén a fiókszám + ügyletszám.

A költséghozzájárulás tartalmazza a következőket: – Napi háromszori étkezés (részletesen lásd az Étkezés menüpontnál) – Programköltség – A tábor időtartama alatt történő esetleges utazási költségeket – Helyszín költsége –

A költséghozzájárulás NEM tartalmazza a következőket: – A lakhely és a tábor helyszíne közötti utazási költség, Tábori póló költsége, mely 2.500 Ft-ért vásárolható meg